Gaffeltrucks

Driftssikker gaffeltruck fra Doosan – Salg, leje eller leasing

Hos Trailergården Truckservice tilbyder vi attraktive priser på gaffeltrucks fra Doosan, hvad enten du vil købe, leje eller lease din gaffeltruck, så har vi den rette mulighed for dig.
Vi forhandler udelukkende Doosan trucks. Som specialister indenfor gaffeltrucks, hvilket også kan ses med vores medlemskab af Gafsam som er branchens kvalitetsstempel, vil vi kun tilbyde maskiner af bedste kvalitet. Vi tilbyder også brugte gaffeltrucks til skarpe priser.

Læs mere om din kommende gaffeltruck fra Doosan

1.3-1.6 ton (3 hjuls)

1.5-2.0 ton (3 hjuls)

1.6-2.0 ton (4 hjul)

2.2-3.5 ton (4 hjul)

4.0-5.0 ton (4 hjul)

GX-Series

Pro 5-Series

Pro 5-Series Cushion Tyres

7-Series

GX-Series

Pro-5 Series

Gaffeltrucks hvor der er tænkt over tingene

Doosan gaffeltrucks er meget driftssikre og der er tænkt over hver enkelt lille detalje. De er betjeningsvenlige og nemme at håndtere. Alle vores trucks er lavet i de mest holdbare og bedste materialer for at sikre en solid ydeevne.

En gaffeltruck håndterer mange forskellige og tunge løft, og derfor er der tænkt meget over vægtfordeling, så du helt sikkert kan kører med tunge læs, samtidig med at du oplever en høj grad af stabilitet. De tunge løft kan være meget hårde for gaffeltrucken, men Doosan trucks er primært lavet i metal, så du undgår at enkelte dele bøjer eller knækker i forbindelse med de tunge løft.

Eltruck hvor driftsomkostninger er presset i bund

En af det helt store og klare fordele ved at vælge en eltruck fremfor en normal gaffeltruck med gas eller diesel er at det er den bedste løsning økonomisk. Driftsomkostningerne på en el truck er meget lave. På trods af den kører på el, kan den uden problemer klare en hel dags arbejde på en opladning. Hver dag inden du tager fra arbejdspladsen sætter du bare ladekablet til stikkontakten, og så er din elektriske gaffeltruck klar til næste dag.

Service af din eltruck er nemt og hurtigt klare da der kun er en bevægelig sliddel i en A/C elmotor. Så motoren er derfor næsten helt vedligeholdelsesfri.

Rådgivning der giver mening for dig

Som specialister indenfor gaffeltrucks står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige truck til dine arbejdsopgaver og behov. Du er mere end velkommen til at ringe på 74 68 58 44 og få en snak om dine muligheder og få et uforpligtende tilbud.

Du har også mulighed for at kontakte os via vores kontaktformular, og så vil vi tage kontakt til dig hurtigst muligt.

Trailergården Truckservice ApS

Trailergården Truckservice er din specialist i salg, leje og leasing af trucks, trailere - og el-pallevogne mv. (dog udlejes trailere ikke)

Reparation af alle mærker samt lovpligtigt sikkerhedseftersyn i henhold til arbejdstilsynets bekendtgørelse af 15. december 1992, med senere ændringer.

Kontakt information

Tovskovvej 53, Mølby
6560 Sommersted
CVR: 33038526

Vores åbningstider

  • Mandag-Fredag: 07.00 - 16.30
  • Lørdag: Lukket
  • Søndag: Lukket

Dog onsdag lukket i butikken grundet kundebesøg, lørdag og søndag efter aftale.